Animalul

De cand am venit in aceasta casa tot descoperim mizeriile facute de fostul chirias. Cel care a stat in aceasta casa cred ca nu a spalat in viata lui un WC. Calcarul cred ca are o grosime de cativa mm. Oricat ai freca nu se ia.Daca stie cineva vreo solutie care sa "dinamiteze" piatra din WC sa-mi zica si mie. O solutie practica fara sa necesite muschi.
Astazi a venit UPC sa ne livreze mediabox-ul si DVR-ul. Umbland ALex la prizele de TV din perete a exclamat: "Uite ce a putut sa faca animalul care a stat aici!". A aplicat vopseaua peste priza. Cat timp a fost el aici a avut pe pereti o culoare albastruie.Ca sa nu-l ia la ochi agentia imobiliara a aplicat peste, vopsea alba. NU a contat ca erau pereti murdari, ca aveau cuie, ca erau rogojiti pe alocuri..a dat repede cu vopsea si gata. Iar chestia cu luatul parchetului este un sport national: unde se muta olandezul vrea sa-si puna parchetul sau, pus cu manuta lui.
Cam asta a fost cu animalul. Mai bine lasa murdar decat sa lase distrus. Singurul lucru care il mai am de facut este sa-i opresc corespondenta. Primeste zeci de plicuri de pe unde a fost el abonat.
In rest, muncitorii nu si-au terminat treaba. Ne-au lasat bilet ca or sa vina si luni dimineata sa vopseasca pe dinauntru usile si geamurile. Deci trebuie sa ma trezesc o data cu cocosul si sa aleg ce parte a casei sa pazesc ca nu ma pot clona in toate camerele. Cu siguranta nu vor fura dar creierul meu de Romania imi spune ca trebuie sa pazesc. Mai bine sa fi precaut decat sa ramai golas de unele bunuri.

Comentarii

  1. Dar nu e mai bine si mai igienic sa schimbi WC-ul cu totul??

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. vasul de WC este f ok..doar acel calcar este problema. Acuma nu-ti inchipui ca wc-urile arata ca cele de pe autostrada Soarelui de exemplu:).
    Avand in vedere ca ne-am mutat intr-o casa goala momentan nu ne sta mintea la inlocuitul lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iau parchetul sa nu-i puna cei de la agentie sa le plateasca dezafectarea lui. Si vopsea alba a dat-o tot din obligatie: casele inchiriate trebuie sa fie returnate cu peretii albi.
    Spor la paza!
    PS Asta nu inseamna ca nu a fost un nesimtit!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Eu nu ma lepad de Romania ci ea se leapada de mine!

Un nou inceput

Trei pasi inainte unul inapoi