Popas in Germania, Weibersbrunn

Astazi am condus 1200 km. Dadeam mesaje tuturor: acum suntem Ungaria, acum suntem in Austria, acum suntem in Germania :). A fost un drum mai odihnitor deoarece am mers numai pe autostrazi, fiecare cu 2, 3 sau 4 benzi. Era interesant de urmarit disciplina din trafic. NU exista sa vina o masina si sa-ti bage flash-uri in fata ca sa te misti din calea lui. NU conta ce masina avea respectivul: BMV, Porsche, Viper...asteptau sa te dai la o parte sau pastrau distanta. Oricum nu exista ideea sa ocupi de al naibii ultima banda si sa mergi cu 80 km/h. Nu mergeai cu viteza maxima lasai pe altul. Nu am vazut un gunoi aruncat din toate masinile existente acolo. Foarte multe tiruri, carduri de tiruri, pe autostrazile din Ungaria erau f multe de Romania dar pe masura ce ne indepartam erau din ce in ce mai rare. Era hilar de vazut cum un tir se angaja sa depaseasca alt tir...parca erau niste geriatrici. Bineinteles ca era f greu sa depasesti si sa incerci sa reintri in formatie. De asemenea foarte multe utilaje de intretinere a autostrazilor iar la intrarea pe autostrada din Germania se faceau foarte multe constructii de extindere a drumurilor. Comparativ cu Romania ne ziceam: uite ca se poate!

Am in repertoriu si 2 momente hilare ale zilei:

1)un popas facut la benzinarie unde intrarea la baie tinea de Star Trek. Intrarea era ceva de genul intrarii de la Metrorex. Bagai 70 eurocenti si iti dadea voie sa intri. Dupa ce terminai ce aveai de terminat, apa la toaleta se tragea automat (nici nu stiu de unde a avut habar ca eu chiar am terminat :))) si pe urma, de undeva de langa bazinul cu apa iese un fel de instrument "cap" ce curata colacul..evident colacul a facut o rotatie completa. Ca la picap. Parca ma si vad cum ma uitam tampa la rotirea capacului de WC :P

2)Iar momentul cel mai hilar este urmatorul: iar popas la benzinarie, evident la toaleta. Ies din masina, imi iau telefonul cu mine (el a fost pe gps tot drumul), intru in baie, inchid usa si cand sunt pe punctul de ma deschide la pantaloni si sa iau pozitia cuvenita aud rasunand in toata baia: "SI acum virati la stanga".

Comentarii

  1. Interesant si hazliu tehnica wc-urilor!voi chiar ati virat la stanga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Lili,

    O intrebare de curiozitate: ne cunoastem ? :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un nou inceput

Eu nu ma lepad de Romania ci ea se leapada de mine!

Notes to myself and for everyone who's bored