Postări

Se afișează postări din februarie 7, 2010

Pasare de noapte 3

Atata timp cat voi locui in aceasta casa cu siguranta voi scrie o adevarata franciza avand ca tema handicapul meu de a adormi ca un om normal. Oameni buni de data asta este liniste pe campul de batalie. Piti poate ca si-a parasit stapanul feroce, mandrul posesor al unui Hummer ce nu-si mai odihneste demult timp cauciucurile groase pe carosabilul plin de zapada. Nu se mai aud vestitele intrebari"Ai inteles?!"....foarte posibil sa o fi luat-o razna respectivul, de cand a plecat dra, deoarece in jur de ora 1:00 acesta canta in baie cu o deosebita proasta ureche muzicala. Cine stie poate lui Gicu i-ar fi placut o astfel de companie! Poate din aceasta cauza nu i-am mai vazut piciorusele prin baia mea! Ei bine, asta seara la ora 1:00 ma hotarasem sa gatesc! Am spus ce rost mai are sa astept maine sa gatesc cot la cot cu Greierasu', cand acesta poate foarte bine sa deschida ochisorii in zori diminetii si sa se bucure lacom la bucatele de pe aragaz (o supa si un pilaf de/cu pu

In RATB

Ieri m-am decis sa merg 3 statii cu Ratb-ul pana la Piata Unirii. Mare greseala! Mare greseala in general sa iei RATB la ore in care traficul este infernal. Pentru cei care nu au de ales ....condoleante! As fi mers cu cea mai mare placere pe jos daca zapada ar fi fost inlaturata dar nu ai sa vezi asa ceva. Ca animalele mergem si purcedem la drum batatorind zapada de zor dintr-un capat in altul. M-am indreptat spre statie. Nici macar acolo nu au inlaturat zapada! Stateam toti cocotati ca barzaunii pe munti de zapada. Adevarul era ca, la acea inaltimea, vedeam foarte bine orice masina venea spre noi. La naiba...puteam sa vedem si daca vine vreo cometa spre noi si ne fericeste pentru asteptarea cumplita din statie. In fine. Soseste masina in statie, coboara de pe munte si urca-te la gramada. Impinge si tocmai cand credeai ca stai cat de cat bine mereu se gaseste cineva sa se urce pe ultima suta de metri si sa te faca un minunat sandvis. Ma uit in jurul meu sa vad ce fel de specimene am:

Rugaciuni Online

Astazi mi-a atras atentia un articol destul de interesant de pe site-ul www.gandul.ro. : http://www.gandul.info/reportaj/pentru-ce-se-mai-roaga-romanii-sa-se-vindece-de-vraji-fisuri-anale-si-sa-li-se-intoarca-acasa-cainii-pierduti-5478875 Am intrat si eu de curiozitate pe divinul site si intr-adevar daca vrei ca dorinta sa ti se implineasca nu trebuie decat sa postezi rugaciunea: "În fiecare dimineaţă, în jurul orei 07.00, şi în fiecare seară, începând cu ora 21.00, cineva se roagă pentru tine". Criza economica se pare ca scoate la iveala locuri de munca exact unde te astepti cel mai putin. Ma intreb oare de ce aceste ore? In jur de ora 7 dimineata.....cine stie poate Dzeu este mai odihnit si in fiecare seara incepand cu ora 21:00....ora 21:00 pana cand? De ce nu se poate si dupa-masa?! Chestiunea in sine nu tine cont de confidentialitate deoarece pe site sunt dezvaluite numele intregi ale credinciosilor si de asemenea adresa de mail unde le poate raspunde Dzeu :). (zic eu!)