luni, 6 august 2012

Gay Parade


In weekend am avut niste prieteni pe la noi si am zis hai sa mergem in centru la o plimbarica. Stiam noi o terasa draguta de unde vedeai o mare parte din port (dincolo de Centraal Station).
Dupa o lunga calatorie cu tramvaiul am ajuns in mijlocul unul eveniment destul de hilar, un eveniment dedicat rozului, costumelor din latex si muzicii YMCA! Parada s-a desfasurat pe anumite canale, unde vedeai in barci, homosexuali si lesbiene cu outfit-uri specifice oamenilor gay, cu pancarte de genul "I'm Hetero but still gay" (?? :)). Lumea pe margine bulucita ca la orice show ce face senzatie. Voie buna si dans pe strada. Oameni gay mandri sa-si exprime iubirea in public plonjand tandru in bratele celui iubit, cu capsorul ce purta o beretica din latex odihnindu-se blajin pe umarul celuilalt (tot imbracat in latex) gadiland suav perisorul de la subsoara!
Spre deosebire de Ziua Reginei, Gay Parade a fost un eveniment destul de amuzant, fara incidente si fara teribilisme. Atat lumea normala cat si turistii au fost incantati de efervescenta atmosferei.