Gay Parade


In weekend am avut niste prieteni pe la noi si am zis hai sa mergem in centru la o plimbarica. Stiam noi o terasa draguta de unde vedeai o mare parte din port (dincolo de Centraal Station).
Dupa o lunga calatorie cu tramvaiul am ajuns in mijlocul unul eveniment destul de hilar, un eveniment dedicat rozului, costumelor din latex si muzicii YMCA! Parada s-a desfasurat pe anumite canale, unde vedeai in barci, homosexuali si lesbiene cu outfit-uri specifice oamenilor gay, cu pancarte de genul "I'm Hetero but still gay" (?? :)). Lumea pe margine bulucita ca la orice show ce face senzatie. Voie buna si dans pe strada. Oameni gay mandri sa-si exprime iubirea in public plonjand tandru in bratele celui iubit, cu capsorul ce purta o beretica din latex odihnindu-se blajin pe umarul celuilalt (tot imbracat in latex) gadiland suav perisorul de la subsoara!
Spre deosebire de Ziua Reginei, Gay Parade a fost un eveniment destul de amuzant, fara incidente si fara teribilisme. Atat lumea normala cat si turistii au fost incantati de efervescenta atmosferei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un nou inceput

Eu nu ma lepad de Romania ci ea se leapada de mine!

Notes to myself and for everyone who's bored