vineri, 8 aprilie 2011

A venit vremea sa ne urnim iar din loc

...prin urmare licitatia reincepe:

Cine vrea

  • un pantofar de etalat sosonii: L 104 cm l 27 cm. Cost 30 lei VANDUT
  • cos rufe: L 52 cm l 41 cm . Cost 30 lei (rufele murdate nu sunt incluse) VANDUT
  • 2 coltare de "atarnat" carti si obiecte decorative: L 86 cm l 46 cm. Cost 50 lei
  • Masuta de TV: L 43 cm l 81 cm. Cost 50 lei
  • noptiera din lemn super mega masiv...cand o ridici de fapt nu te mai ridici. Foarte buna de pus langa pat si de depozitat medicamente sau acte.: L 48 cm, l 35 cm. Cost 30 lei VANDUTA
  • "cub" biblioteca cu 6 compartimente, excelenta pentru a etala o multime de obiecte capatate, adunate, cumparate, confiscate, furate etc. (depinde de meseria fiecaruia). L 107 cm, l 72 cm. Cost: 60 lei
Joc interactiv: ce obiect lipseste din poze? :)))







joi, 7 aprilie 2011

Euripedia

www.euripedia.ro - Dex-ul tau Alimentar!

Invata cum sa citesti eticheta unui produs alimentar si cum sa masori calitatea unui produs.

Posteaza pe site produsul tau favorit , cel mai consumat sau cel mai nociv.

miercuri, 6 aprilie 2011

Reteta de aseara


Paste cu Broccoli

Ingrediente:

1 capatana broccoli (cca 500 gr)
250 gr paste scurte
1 ceapa
3 fileuri ansoa in ulei
6 linguri passata (Cirio)
3 linguri ulei masline
sare, piper

Preparare

  1. Intr-o oala se pune multa apa cu sare la fiert.

  2. Se desface broccoli buchetele mici. Se pune in apa care fierbe si se lasa la fiert intre 5 si 8 minute, pana e fiert dar nu moale. Se scoate din apa, se pune intr-o strecuratoare si se trece repede sub jet de apa rece ca sa oprim fierberea si sa pastram culoarea verde.

  3. In aceeasi apa in care a fiert broccoli se pun la fiert pastele, dupa instructiunile de pe pachet.

  4. Intr-o tigaie se incinge uleiul si in el se caleste ceapa tocata marunt.

  5. Cand s-a inmuiat, se adauga fileurile de ansoa tocate si se mai lasa 1 minut la prajit.

  6. Se adauga passata , putin piper si 100 ml apa din apa in care fierb pastele si se lasa la fiert la foc mic cca 10 minute. Daca vi se pare ca sosul este prea uscat in timpul asta mai adaugati apa de pe paste.

  7. Se pun in sosul de mai sus pastele strecurate si se amesteca pana sunt acoperite de sos.

  8. Se adauga broccoli si sare dupa gust si se amesteca usor.

  9. Se serveste presarat cu parmezan .



marți, 5 aprilie 2011

Cica...rulada cu gem!

Ieri am fost pusa pe fapte mari. Totdeauna aleg retetele usoare si simple de facut. Am vrut sa fac o rulada de pandispan cu gem de prune (de post) dar din pacate nu mi-a iesit decat in formatul urmator: