Pasarea de zi...migreaza!

Presupun ca va intrebati cu totii de ce nu mai scriu atat des. Pai un lucru este sigur: am gasit cheia succesului de a capitula timp de 10 ore/noapte in patul meu dragalas :). Nu stiu cum am reusit acest lucru dar cred ca totul se datoreaza minunatelor mele dopuri de urechi achizitionate de la farmacie. Sunt ale naibii de scumpe dar izolarea auditiva este tot ce conteaza. Imi plac ca sunt portocalii si legate cu snur intre ele ori sa nu le pierzi prin adancul urechii ori sa le poti scoate cu usurinta ca la masele. Se pot spala si atarna pe unde se poate ca la o adevarata expozitie. Unii colectioneaza timbre, laterne altii....dopuri! Sunt curioasa daca mai gasesc si pe alte culori; de exemplu in cora sunt la cutiuta cate 2 perechi si detin 2 culori: alb si galben. Proasta inspiratie sa alegi galben pentru asa ceva :).
Cat despre vecini, ce mai pot spune? Sunt la fel ca inainte singura deosebire ar fi ziua deoarece este mai liniste iar noaptea, spre norocul meu, adorm si eu ca un om normal. Incerc sa am diferite activitati care sa ma solicite fizic dar nu pot nici ara in fata blocului doar pentru a cade lata in pat.
In curand ne vom muta si poate ca acest lucru imi da un pic de putere sa suport cu stoicism acest haos din bloc si din jurul blocului. Tare sunt curioasa ce voi mai gasi dincolo...oriunde ar fi! Ce fel de specialitati omenesti or mai exista?! Totdeauna se poate si mai rau dar sper ca la noul domiciliul sa fie mai bine decat aici.
Si acuma incepe licitatia: (trebuie sa ma mut in noua casuta cat mai usurel ):

Cine are nevoie de o canapea nou nouta?? Are 2 luni este de culoare maro si atentie (bonus) are incluse 3 pernite mititele si daca imi place de voi va pot da cuvertura, care este facuta din macaroane, si este de culoare lolo. Canapeau nu a fost folosita in acte conjugale, deci arcurile sunt brici, ci doar strict pentru odihnirea dosului. Se poate extinde si in mod miraculos si nemaintalnit devine un adevarat pat. Pretul este un fleac, o bagatela...licitatia porneste de la 4 milioane. Cine ofera 5 milioane? :) Are garantie, fapt dovedit cu factura. Transport ioc A SE CITI nici nu ma priveste. Sau te muti aici si le ai pe toate, nu mai trebuie nimic transportat!

Cine are nevoie de un raft, numai bun de asezat carti ca sa dea bine la vizitatori si de pus poze inramate cu concubina/concubinul. Are 4 rafturi. Incapator...incape si soacra. Un adevarat accesoriu pentru cei care isi doresc o biblioteca.

Cine are nevoie de o dragutaaaa noptiera? Din lemn super mega masiv...cand o ridici de fapt nu te mai ridici. Foarte buna de pus langa pat si de depozitat medicamente sau acte.

Cine are nevoie de o biblioteca in forma de cub cu 4 rafturi: excelenta pentru a etala o multime de obiecte capatate, adunate, cumparate, confiscate, furate etc. (depinde de meseria fiecaruia).

Cine? Cine? Cine? :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Eu nu ma lepad de Romania ci ea se leapada de mine!

Un nou inceput

Trei pasi inainte unul inapoi