marți, 1 iunie 2010

Visul de aseara

Am avut aseara un vis incredibil. Am spus ca ar fi pacat sa nu impartasesc minutele de "revelatie" cu cei care imi viziteaza blog-ul.

Visul avut a fost remarcabil. A fost mai tare decat o emisiune a lui Mircea Badea.

Eram intr-o camera cu Udrea si Basescu. Stateam toti la o masa ovala. Aveam impresia ca ma aflam intr-o oarecare audienta. Nu stiu exact dar cu siguranta ceea ce se discuta era intr-un fel secret. Nu trebuia sa afle nimeni. Parca trebuia sa existe o marturisire asa era toata scena conceputa.
Udrea spune: "Multumesc dl Basescu ca m-ati ales sa fac parte din partidul dumneavoastra. Sa stiti ca am avut oferte si de la alta firme ca de exemplu Altman( nu ma intrebati ce este ca nu stiu...eu doar redau exact ce am visat) dar le-am refuzat." Apoi spune timida si cu roseata in obraji: "Dumneavoastra sunteti cafeaua si eu zaharul" :)))) . Incep eu sa rad de situatia existenta si sa-i intreb ironic: " Dar voi stiti de ce rad??" Si ei spun: " De ce?" Raspunsul meu: "Pentru ca inca mai sunt in tara asta!" si in momentul ala explodam toti de ras lovind masa cu palmele.

Nu stiu cum lucreaza mintea mea dar acest vis il iau ca pe o avertizare.

Plecati fratilor, care puteti, cat mai repede din tara asta de cacao!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu