Mandria de a fi ... huligan!


Aseara la Antena3 relata cu mare patima, un reporter de doi bani, cum a fost un tanar "tarat pe caldaram", "batut cu picioarele in burta" si "lasat de izbeliste pe...caldaram (evident) ".
Saracu zbiera cat il tineau plamanii sa i se aduca o ambulanta si cum la cateva secunde se aude in fundal ambulanta care tocmai trecerea pe langa el :))).
Oameni buni, slava cui vreti voi, ca au si difuzat acele imagini care se dovedeau a fi teribil de 'socante' (cica): viermele ala era un huligan ce facea pe nebunu' tocmai pentru a se da in spectacol, ca un om normal la cap nu ar fi facut acel circ.
Jandarmeria ce putea face cu el??? Au incercat sa-l ia cu forta si sa-l bage intr-o duba. Dar sa vezi ca dracu' impielitat de lovit ce era, a reusit sa blocheze efortul a 4 jandarmi. Presupun ca asa reactionezi cand ai nevoie de ambulanta! Si s-a incolacit viermele de piciorul unui jandarm si de prea mare dragoste pentru acel picior nu a vrut sa-i dea drumul. Pana la urma l-au dus inapoi pe caldaram unde tot o facea pe lovitul. Nu mai mentionez huiduielile din jurul jandarmilor iar la TV se auzea reporterul lu' peste prajit: " pur si simplu nimeni nu-i ofera un prim ajutor". Ce ajutor? "Unde e halatul??" Pana la urma a venit o ambulanta sa-l ia pe nebun ca de lasat acolo nu puteai. Daca tot acuza "dureri" halucinante hai sa-l bagam intr-o ambulanta iar ultima scena m-a uns la suflet: au intrat si 2 jandarmi in ambulanta. Dupa faza asta, Radu Tudor se consterneaza tot, cum de au voie jandarmii sa se urce in ambulanta o data cu "bolnavul"? Draga Tudorica, eu sa fiu doctor pe ambulanta crezi ca mi-ar placea sa fiu lasat cu un nebun care face pe victima? Sper sa-i fi aplicat si cateva pulane pe spate ca incepe sa mi se ia de faza cu incalcarea drepturilor omului. Poate de ambulanta aia era nevoie in alta parte pentru un om cu adevarat bolnav nu pentru huliganii care fac vraiste in calea lor doar pentru a fi "cool".

Numai derbedei au existat prezenti la violentele rezultate din astfel de manifestatii. Inculti, bezmetici, someri nu ca nu gasesc de munca ci ca nu vor sa munceasca. Nu exista unul neinfractor p'acolo. De fapt, a fi infractor e un must pentru a participa la astfel de adunari. Au vandalizat statii de autobuz, distrus vitrinele unor magazine (cu drepturile oamenilor care detineau acele magazine ce se intampla?), au dat foc la o dacia amarata si pun pariu ca proprietarul nu avea casco facut. Poate intreaga lui existenta tinea de acea masina. Si dupa toate astea tot jandarmii sunt de vina ca vezi doamne sunt violenti. Dar cum vrei sa reactioneze in momentul in care se arunca in ei cu bucati de borduri? Sa-l ia cu frumosu', nu? Cu vorba duioasa si blajina si in acelasi timp sa-l mangaie pe capsor si sa-i zica: "mai ciumpalacu' tatii, bruta mica mica mica, de ce arunci cu pietre? Nu te-a invatat mami si tati ca nu e frumos sa arunci in oameni? Nu vrei tu sa faci cale intoarsa spre casa si sa pui mana pe o carte?"
Ca vai saracii de ei s-au saturat. S-au saturat cate pulane si-au luat de fiecare data cand participau la un meci si dadeau foc la peluze. Cu siguranta se si recunoasc intre ei iar ura creste si mai mult.
De asemenea, m-am saturat de toata isteria asta pusa pe seama jandarmilor. Mai ales pe facebook circula la articole si imagini "socante" despre brutalitatea jandarmilor fata de manifestanti. Exista si victime colaterale, ca tot vorbeau la un moment dat cum nu stiu cine a fost prins in busculada si s-a trezit lovit. Pai ce cautai mai nene acolo printre vandalii aia? Tu chiar te astepti ca jandarmul sa faca distinctia intr-o secunda dintre infractor si manifestant pasnic??? Erai constient ca exista riscul sa ti-o iei pe spinare asa ca nu te mai plange. Nu e jandarmul de vina ca tu te-ai aflat la momentul nepotrivit. La fel si faza cu identificarea din Piata Universitatii! La Antena 3, acelasi bou se mira ca, cum de este posibil sa-ti ceara buletinul? Pai simplu: participi la o "revolutie", au existat schimburi de borduri si pulane in zilele anterioare si tu te miri de ce li se cere buletinul? Si apoi te mai miri o data ca de ce te ia la sectie pentru neprezentarea buletinului? Daca esti atat de pasnic pe cat te crezi de ce refuzi din start identificarea?
Revolutia din '89 nu are nici o legatura cu ceea ce se intampla azi. Nici nu pot compara oamenii si vremurile de atunci cu derbedeii astia care fac pe nebunii doar ca sa se dea grozavi.
Daca stai sa te uiti la fetele celor prezenti la manifestatii,cam 90% din cei prezenti sunt bugetari sau functionari publici care te trateaza cu dispret si sictir cand e vorba sa ai nevoie de ceva, acei medici/asistenti care te lasa de izbeliste prin spitale fara sa dai spaga, acei revolutionari pe care ii vezi prin parcuri aciuati pe banci cu bauturica langa ei si mirosind a urina, acei profesori care nu-si mai dau nici un interes pentru elevi din cauza salarilor prea mici (de parca elevul e de vina), acei oameni care sunt profesionisti in dansul pinguinului, acei oameni platiti de partide tocmai pentru a-si arata netarmuita solidaritate (ca daca te plangi ca esti sarac macar demnitate sa ai), acei oameni a caror deviza este "sa moara si capra vecinului" si lista poate continua.

"Fratilor", va doresc la pulane sa aveti date peste nas, fara numar!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un nou inceput

Eu nu ma lepad de Romania ci ea se leapada de mine!

Notes to myself and for everyone who's bored