marți, 10 iulie 2012

De cate ori vedem numele Nastase?

"Până în 1998 a fost procuror în cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din București, iar între 1998 și 2002, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea Supremă de Justiție, secția de Anticorupție, Urmărire Penală și Criminalistică. Între 2000 și 2001 a ocupat funcția de coordonator al Biroului de Combatere a Spălării Banilor.
În iulie 2003 a obținut titlul de doctor în drept din partea Universității București, cu teza intitulată „Curtea Penală Internațională”. Îndrumătorul științific al lucrării a fost Adrian Năstase, pe atunci premier în funcție.

A intrat în politică în 2001 la invitația lui Adrian Năstase, căruia i-a fost asistent la catedra de Drept Internațional Public. Adrian Năstase i-a remarcat curajul politic și i-a propus un rol în Guvernul României: șef al Corpului de Control al Guvernului. Tot Adrian Năstase i-a fost și coordonator al lucrării de doctorat.

În noiembrie 2003 a fost ales președinte al Tineretului Social Democrat, funcție pe care a ocupat-o până pe 18 noiembrie 2006.

În iulie 2003 a devenit vicepreședinte al Partidului Social Democrat. A îndeplinit această funcție până în 10 iulie 2004, când a avut loc o restructurare în PSD, prin suspendarea Delegației Permanente și înființarea unui Birou Coordonator. Cu acest prilej, Adrian Năstase a declarat că activitatea lui Ponta de finalizare a negocierilor de integrare este foarte importantă.

Pe 10 decembrie 2006, la congresul PSD, a fost reales vicepreședinte al Partidului Social Democrat.

În perioada 2001-2004, în timpul guvernării PSD, Ponta a fost secretar de stat, șeful Corpului de Control al Guvernului. A fost numit în funcție în 4 aprilie 2001. La data de 2 mai 2001, Corpul de Control și Anticorupție al Guvernului s-a transformat în Corpul de Control al Primului Ministru, printr-o decizie a premierului de la acea dată, Adrian Năstase." Sursa: Wikipedia

Oriunde a mers acest Ponta mereu l-a avut in spate pe Nastase! Avand in vedere notorietatea lui Nastase se mai pune in discutie setea de adevar si dreptate in care se tot balacareste Ponta???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu