Rugaciuni Online

Astazi mi-a atras atentia un articol destul de interesant de pe site-ul www.gandul.ro. : http://www.gandul.info/reportaj/pentru-ce-se-mai-roaga-romanii-sa-se-vindece-de-vraji-fisuri-anale-si-sa-li-se-intoarca-acasa-cainii-pierduti-5478875


Am intrat si eu de curiozitate pe divinul site si intr-adevar daca vrei ca dorinta sa ti se implineasca nu trebuie decat sa postezi rugaciunea: "În fiecare dimineaţă, în jurul orei 07.00, şi în fiecare seară, începând cu ora 21.00, cineva se roagă pentru tine". Criza economica se pare ca scoate la iveala locuri de munca exact unde te astepti cel mai putin. Ma intreb oare de ce aceste ore? In jur de ora 7 dimineata.....cine stie poate Dzeu este mai odihnit si in fiecare seara incepand cu ora 21:00....ora 21:00 pana cand? De ce nu se poate si dupa-masa?!
Chestiunea in sine nu tine cont de confidentialitate deoarece pe site sunt dezvaluite numele intregi ale credinciosilor si de asemenea adresa de mail unde le poate raspunde Dzeu :). (zic eu!)

Si acuma sa va prezint cateva cazuri:
  • "vreau sa fiu cu acest baiat ca simt ca numai cu el imi doresc sa imi petrec restul vieti" - Esti cumva baiat??"
  • "Rugati-va va rog pentru mine pentru aprobarea unui credit sa imi cumpar o casa.Doamne ajuta!" - daca ai ajuns sa te rogi pentru credit cu siguranta o sa te rogi si pentru achitarea lui!
  • "ma rog pentru ca Dumnezeu sa-i lumineze calea sotului meu Radu, sa il dezlege de farmecele ce i-au fost facute de o vrajitoare batrana pe care el o vede frumoasa (Viorica)" - WTF??asta e un scenariu de film american. Poate vraja este asupra ta si o vezi p'aia urata!
  • "va rog sa va rugati pentru mine k am examen va multumesc" - pierdere de timp...altii se roaga pentru dezlegarea vrajilor si tu te plangi de un examen?!
  • "sane rugam pentru tara noastra si pentru acei care nu au un loc de munca" - eee..uite un om cu adevarat altruist! sper ca nu ai votat cu Basescu!!
  • "Ma rog ca Dumnezeu sa imi ajute sa ma pot cununa religios cu sotul meu si sa pot da nastere unui copil sanatos si frumos." - si daca este urat ce se intampla? cu siguranta vei crede ca i s-au facut vraji!
  • "ma rog pt sanatate,dragoste,iubire,fericire,pace in casa si in suflete,spor in casa,luminarea mintii,un loc de munca stabil si pt a vinde terenurile"- No Comment!
  • "mi-a disparut ciinele si as vrea sa faceti citeva slujbeca sa se intoarca acasa.multumesc frumos ." -cred ca ai avea mai multe sanse sa-l cauti singur!
  • "sami dea DUMNEZEU sanatate mie si familiei mele sa ma apere de vrajmasi de farmece si de dusmani"- fara numar rugaciuni!!nu ai auzit vorba: de prieteni sa ma apari ca de dusmani ma feresc singur?!
  • "pt.aflarea adevaru
    pt.aflarea adevarului amin2007-01 03" - the truth is out there!
  • "Dacă ai gustat din stilul de viaţă gay şi nu ai găsit adevărata fericire, dacă te lupţi împotriva homosexualităţii şi nu rezişti singur sau dacă ai reuşit să învingi această dependenţă şi vrei să ne dezvălui modalitatea prin care ai făcut-o, nu ezita să ne contactezi. Exodus există pentru a te ajuta. Dumnezeu te iubeşte, schimbarea este posibilă." -de fapt esti gay si iti lipseste varietatea.
SURSA: biserici.ro

Ce ziceti? Ma pricep in consilierea oilor ratacite?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Eu nu ma lepad de Romania ci ea se leapada de mine!

Un nou inceput

Trei pasi inainte unul inapoi