Multe colete

Astazi s-a dus Alex sa aduca de la Atlassib coletele. 8 colete de despachetat. Nici nu mai stiam ce lucruri sunt acolo. Fiecare despachetat venea cu uimirea specifica Craciunului atunci cand deschizi un cadou. Vaiii..ia uite ce am aici! Nici nu stiam! Credeam ca le-am dat altcuiva. Ma refer la vaze. Floriile sunt ieftine aici si e musai sa am 2-3 vaze. Vazusem ieri la un magazin bujori cu bobocul cat o rosie mica (nu cherry). Erau enormi. Abia astept sa-mi iau cativa. Momentan am floricele, ce stau pe masa de bucatarie si astept sa le treaca timpul.
Revenind la colete: mi-am descoperit lenjeria de pat,prosoape, haine, storcatorul de fructe, cateva cani, condimente :), punguta magica, ceaiuri, carti, 2 crocobauri, Paduchiosul, reviste, primul si ultimul ceas de perete primit cadou de la Alex, cutia cu martisoare, Sylvester pus strategic cu nasucul pe geamul de la bucatarie ca si cum ne asteapta cand venim acasa, caricatura lui Alex, jocuri (scrable, go, table, puzzle-uri, monopoly, etc), unealta de gradinarit, cateva genti, un abajur, multe tiriplice de ale lui ALex, 2 instalatii de brad, s.a.m.d!
Tot astazi a venit si un omulet sa-mi repare hota. Foarte simpatic. Sfios. Pasea prin casa sa nu care cumva sa "sparga" parchetul. Mi-a spus ca a fost si el acu 13 ani in Romania si ca este o tara foarte frumoasa. Mi-a mentionat de Dracula :)..ca dehh..alte repere nu promovam. In final, hota a fost reparata, dar trebuie curatata de grasimea lasata de Animal.


PS:Doar la cerere dezvalui identitatea Paduchiosului si caricatura cu portretul lui ALex!
PS2: astazi e o vreme superba! soare cat cuprinde! fara vant!

Maine o sa va povestesc cum a decurs prima mea lectie de olandeza. Profesoara mea este in Guadalajara si vom face lectia online prin Skype!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Eu nu ma lepad de Romania ci ea se leapada de mine!

Un nou inceput

Trei pasi inainte unul inapoi